Gå till innehåll

Vilken bookmaker har högst odds?

En sida som har allting du kan önskar dig. Alla de bästa och högsta oddsen samlade på en och samma plats. Betsmart är hemsidan där du under dina favoritmatcher kan följa liveoddsen och samtidigt få högst valuta för pengarna!

Under oddsjämförelse har de samlat alla spelbolagen med bäst odds för att jämföra dem med varandra. En bookmaker som alltid har höga odds är Expekt. Till Expekt

Vilken bookmaker har högst odds?

Oddsjämförelse med bookmaker odds

Odds i det stora hela handlar hur stor chans ett lag har att vinna matchen. Om ett lag har högre odds så har dem lägre vinstchanser än ett lag med lågt odds. När du lägger ett bet på 100 kronor så kommer du att få tillbaka X multiplicerat med oddset. Det vill säga om ett lag har 4,5 i odds så kommer du att få 450 kronor om laget går som vinnare ur matchen, det är räknat på ett 100 kronors bet.

Var noga på när du lägger ett bet att du använder dig av rätt format för att garantera rätt odds. Det du har att välja mellan är europeiska, UK, US, malaysiska, indonesiska och Hong Kong standard.

För att lägga ditt bet så trycker du på ett av spelbolagens ikon som du finner över oddsen. Nu kommer du tas direkt till spelbolagets hemsida där du enkelt kan lägga ett bet eller flera bets. Kravet för att du ska kunna lägga ett bet är att du ska ha ett konto registrerat med spelbolaget.

Fördelen med en oddsjämförelse är att du sparar tid på att inte behöva öppna många olika spelbolags hemsidor för att ta reda på oddset för en specifik match. Utan nu har du allting samlat på samma ställe, dessutom så har du alltid full koll på vilka matcher och turneringar som spelas. Med andra ord, allting samlat på en och samma hemsida. Hur bra låter inte det? I mina öron låter det helt fantastiskt.

Till Expekt