Gå till innehåll

Vem vinner Premier League 20/21

Här ger vi svaret på frågan "Vem vinner Premier League 20/21". Vi har tittat på en hel del faktorer när vi ger det korta svaret - Liverpool!

Vem vinner Premier League 20/21

Vem vinner Premier League 20/21

Hur ska man tänka när man vill hitta en vinnare av en liga som ex Premier League. Det vi har gjort är att vi har bedömt en hel del faktorer som föregående säsong, nyförvärv, ålder på truppen och nyckelspelare, spelschema för att nämna några punkter.

Det vi har kommit fram till är att vi ger Liverpool ca 40% vinstchans och det gör dem till favoriter att vinna ligan enligt oss. Andra speltips på PL vinnare 20/21 har gjort liknande bedömningar.

Därefter är det Man City som utmanar här handlar det om någonstans mellan 35-40% vinstchans. Lite beroende på hur och om City väljer att värva ytterligare någon spelare precis innan ligastarten.

Sen är det två lag som har en liten chans att vinna och det är Chelsea och Man Utd. Båda har starka trupper men bör inte kunna utmana sett över en hel säsong.

Odds på vinnare finns hos Unibet

Övriga lag i Premier League

Hur ser chanserna ut för övriga lag i Premier League? Alla minns att Leicester vann för inte så länge sedan. Ja, i år skulle kunna vara ett sådant år då det blir lite skrällar. Storlagen kommer inte ha någon större fördel av hemmaplan då ligan till att börja med kommer att spelas inför tomma läktare. Det kan även vara svårt för stjärnorna att "tända till" utan publik.

Lag som Tottenham och Arsenal nämns i diskussionerna och även Leicester och Wolves. Frågan är dock om någon av dessa lag är tillräckligt stabila för att klara av att på 38 matcher ta lika många poäng som Liverpool och City. Det är ytterst tveksamt, trots avsaknaden av publik.

Håll koll på statistik och spelschema i Premier League tabellen.