Gå till innehåll

Speltips Premier League 2024

Här hittar ni alla våra speltips på Premier League 2024. Hitta våra bästa speltips på lag som Man City, Man United, Arsenal, Liverpool, Chelsea, Tottenham och Newcastle.

Speltips Premier League 2024

Speltips Premier League 2024

För att kunna ge bra speltips måste man ha koll på statistiken, formen och inbördes möten. Dessa är enligt oss de viktigaste faktorerna när man bedömer PL matcher anser vi på 24bet.se.

När det sedan gäller att vinna pengarna på matcherna så ska man använda en oddsjämförelse på Premier League och även spelbolagens oddsbonusar.

Gör man sin hemläxa på dessa punkter så kan man bli en vinnare på Premier League 2024!

Så vinner man på PL

Här är våra steg för hur du kan bli en vinnare på Premier League:

  1. Kolla statistiken noga. Kolla de senaste 5 matcherna, hur ser formen ut? Är någon viktig spelare skadad. Här anser vi att innermittfältare och mittbackar är de som har mest avgörande betydelse för ett lags prestation.
  2. Inbördes möten är väldigt viktigt. Det kan vara så att ett lag spealr på ett sätt som är svårt för just den motståndaren. Eller att man har en spelare som utmanar där motståndarna är som svagast. Det är ett bra speltips att kolla efter.
  3. Hemmafördelen är stor i PL. Man ska veta att hemmaplan är en enorm fördel i Premier League. Här kan man med fördel betta på flera hemmasegrar i rad för topplagen och på så sätt rulla vinsten vidare till nästa bet hos någon av alla svenska bookmakers.

Att tänka på:

Men man ska inte betta på allt man ser. Otroligt viktigt är att hitta Value Bets. Det är nyckeln i det långa loppet. Om vi tar som exempel en match och ett speltips på Tottenham - Chelsea. Här kan man vara osäker på hur lagen spelar då det är mycket känslor inblandade och det ofta blir många gula och röda kort i dessa matcher. Med andra ord är det svårt att hitta Value bet när så många osäkra faktorer spelar in. Den typen av matcher kan vara bra att istället livebetta på.

Jämför oddsen

Sist men inte minst vill vi slå ett slag för att jämföra oddsen på Premier League. Här finns det extrapengar att tjäna. Man kan även vara snabba med att lägga sitt spel då ofta oddsen på favoriten sjunker. Vi anser att Betsmarts oddsjämförelse är den bästa i Sverige. Där finns nästan alla spelbolag med svensk licens.