Gå till innehåll

Speltips Danmark – Finland EM 14 juni 2021

Vi ger dig ett Speltips Danmark - Finland som spelas fredag den 14 juni och är ett riktigt hett nordiskt möte i Fotbolls EM 2021. Matchen spelas på parken i Köpenhamn och startar kl 18:00. Vi ger dig laguppställningar och bästa odds på matchen.

Om du tror på dansk vinst får du just nu 1,49 i odds hos Betway

Speltips Danmark - Finland EM 2021

Speltips Danmark - Finland 12 juni 2021

Danmark är nyligen rankade som det 10:e bästa laget på Fifas världsranking. Detta pga ett mycket starkt em-kval och spel i Nations League. Danmark har många bra spelare som spelar i de största europeiska klubbarna och kan bli att räkna med i EM. Simon Kjaer, Christian Eriksen och Yussuf Poulsen är tongivande spelare. Mot Finland är man stora favoriter och med tanke på hemmaplan och den rutinerade truppen så ska man bara ta 3 poäng här.

Finland gör sitt första stora mästerskap någonsin i fotboll och det har blivit lite av fotbollsfeber i det östra grannlandet. Teemu Pukki är den stora stjärnan längst fram som ska stå för målen. Finland är å 58:e plats på FIFA ranking över länder och är underdogs i denna matchen. Kan Finland välta Danmarks bättre lag så är det en stor skräll.

Bästa odds Danmark - Finland

1. bästa odds 1,49 hos Betway

X. bästa odds 4,40 hos
Unibet

2. bästa odds 7,40 hos
888Sport

Om vi tittar på oddsen så är de viktade till Danmarks fördel och med rätta kan vi tycka. Danmark är bättre på alla plan och bör vinna om de inte underpresterar. Om det skulle bli en tillknäppt match kan X vara ett tänkbart tecken. Det är vårt speltips Danmark - Finland.

Laguppställningar Danmark - Finland

Danmarks laguppställning 4-2-3-1 - Preliminär
Målvakt: Schmeichel
Försvar: Wass, Kjær, Christensen, Larsen
Def Mittfält: Højbjerg, Delaney
Off Mittfält: Poulsen, Eriksen, Braithwaite
Anfall: Wind

Här kan du se hela Danmarks trupp till Fotbolls EM

Finlands laguppställning 5-3-2 - Preliminär
Målvakt: Hradecky
Försvar: Raitala, O'Shaughnessy, Toivio, Arajuuri, Granlund
Mittfält: Schüller, Kamara, Kauko
Anfall: Pukki, Lod

Här kan du se hela Finlands trupp