Gå till innehåll

Spela med bra oddsbonusar 2022

Här har vi samlat flera bra tips om hur du spelar med bra oddsbonusar 2022. Läs våra tips för att få ut så mycket som möjligt i vinstpengar när du bettar hos de svenska spelbolagen.

Spela med bra oddsbonusar 2022

Bra oddsbonusar 2022

Vad är egentligen en bra oddsbonus 2022? Jo, men efter restriktionerna som gällde bonusar under hela 2021 så vet vi spelare att en bonus på över 100 kr är en bra bettingbonus. Nedan hittar ni våra generella tips när det gäller oddsbonusar:

  • Ta så stora oddsbonusar som möjligt helst 1000 kr eller mer. Om spelbolaget har en liten bonus så vänta.
  • Lägg enbart spel med din bonus om oddset är bra

Vi ska nu titta lite närmare på punkterna ovan.

Ta så stora oddsbonusar som möjligt

Spelbolagen byter ut sin oddsbonus med jämna mellanrum och med tanke på att man endast kan ta en bonus per spelbolag så gäller det att passa på när bonusen är så stor som möjligt. Vi anser att alla oddsbonusar som är på 1000 kr eller över är väl värda att ta. Ibland kan även bonusar på 500 kr vara okej om omsättningskraven är bra.

Så om spelbolaget du vill betta hos har en liten bonus för tillfället bör du alltså vänta med att ta den bonusen. Ett annat bra bettingtips är att när spelbolagen firar att de fyller ex 10 år och då brukar de förbättra sin oddsbonus kraftigt vilket kan ge en extra bra bonus till oss spelare.

Lägg enbart spel med din bonus om oddset är bra

När man väl har tagit en oddsbonus så innebär det inte att man ska betta på vad som helst hos det spelbolaget. Nej, man måste fortfarande se till att betta på odds som är bra. Den bedömningen gör man genom att noga analysera matchen man vill spela på och veta vilka odds som är spelbara. Därefter tittar man i en oddsjämförelse för att se att man får ett bra odds på det hos sin bettingsida.

Detta är våra bästa tips från 24Bet.se om hur man bör betta med en oddsbonus 2022. Det kan även i år finns restriktioner på bonusarnas storlek på grund av covid-19 som Regeringen har beslutat om. Tänk på det innan du tar din nya oddsbonus.