Gå till innehåll

Se EM i fotboll 2024 via livestream

Du kan se EM i fotboll 2024 via livestream. Samtliga matcher finns tillgängliga för den som har en svensk IP adress och konto på SVT Play och TV4 Play.

Bra odds på EM 2024 finns hos ComeOn

Se EM i fotboll 2024 via livestream

Se EM i fotboll 2024 via livestream

Du kan enkelt följa alla EM-matcher live via streaming på din TV, dator, mobil eller surfplatta. Hälften av matcherna sänds på SVT Play och den andra hälften på TV4 Play.

SVT Play erbjuder gratis streaming och fungerar när du är i Sverige eller använder ett VPN med en svensk IP-adress. SVTs sändningar håller hög kvalitet, och du kan även delta i en chatt under matcherna för att ställa frågor till experterna.

TV4 Play är en betaltjänst, men du slipper en stor del av reklamen om du betalar för TV4 Play under månaden då EM pågår. Det ger dig också tillgång till analyser från experter och gäster i EM-studion.

För de som är intresserade av att satsa på EM erbjuder spelbolaget Bet365 de bästa oddsen, inklusive livebetting på alla EM-matcher. Läs mer här på 24Bet.se om EM.

Se EM i fotboll på TV

På TV sänds matcherna i fotbolls EM 2024 via SVT och TV4, vilka samarbetar om att täcka mästerskapet. Varannan match kommer att visas på SVTs kanaler, vanligtvis SVT1, medan varannan kommer att sändas på TV4 eller andra TV4-kanaler. För att se alla EM-matcher krävs tillgång till både SVT och TV4.

I den tredje gruppspelsomgången spelas två matcher samtidigt, och båda sändningarna kommer att vara tillgängliga på samma TV-kanal. För att följa samtliga matcher behöver tittare ha tillgång till samtliga SVT-kanaler samt de kostnadsfria TV4-kanalerna.

Spelchemat

Här hittar ni hela EM 2024 spelschemat med samtliga matcher under hela mästerskapet. Första matchen i EM spelas mellan Tyskland och Skottland den 14 juni. Redan andra dagen den 15/5 spelas en av EM intressantaste matcher när Spanien möter Kroatien i EM. Två av EMs spelskickligaste lag.