Gå till innehåll

Poker SM 2020 hos Svenska Spel Poker

Nu kan du spela Poker SM 2020 hos Svenska Spel. Turneringen är uppdelad på flera kategorier och avslutas med Main Event 5 december 2020. Du spelar helt säkert online hemma hos dig själv. Så du behöver inte oroa dig för att bidra till smitta genom att trängas vid pokerborden.

Poker SM 2020 hos Svenska Spel Poker

Poker SM 2020 - Så här går det till

Nu kan du vara med och få chansen att bli svensk mästare i onlinepoker! Delta i valfritt event i Poker SM 2020 eller varför inte testa att vara med i main event som spelas den 5 december 2020.

Varje fredag och lördag de kommande veckorna kan du spela i olika event innan det stora börjar. Är du ett fan av Omaha Poker kan du nu i helgen spela två olika event med en total vinstpott av 250 000 kr på fredagen och 100.000 kr på lördagen. Inköp 500 kr. Helgen därefter är det dags för det klassiska spelet mörkpoker och även en Omahaturnering till.

Läs mer om de olika turneringarna hos Svenska Spel

Spela poker hos Svenska Spel

Att spela poker hos Svenska Spel är enkelt och det enda du behöver är ett spelkonto. Det skapar du enkelt genom att klicka på bli kund. Du legitimerar dig via ditt mobila id eller bankdosa. Du måste vara 18 + för att spela poker och betting hos alla svenska spelbolag. När du väl skapat ditt konto är det dags att skapa ett alias för poker och sen göra din första insättning. Det går att göra med kort eller swish. Du kan när du fått ditt konto gå med i vaöfri turnering i Poker SM 2020.

Detta är ett Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB, du måste vara 18 år eller äldre för att spela och tänk på att spela ansvarsfullt. Regler och Villkor gäller. har du problem med ditt spelande finns Stödlinjen till hjälp.