Gå till innehåll

Odds och Betting på vinnare av EM i fotboll 2021

Här ger vi dig alla odds för betting på vinnare av EM i fotboll 2021. Hitta de bästa oddsen på dina favoriter att vinna EM slutspelet.

Betting på vinnare av EM i fotboll 2021

Odds vinnare av fotbolls EM 2021

Så här ser de bästa oddsen på vinnare av fotbolls EM 2021 ut hos de svenska spelbolagen.

England bästa odds 6.50 hos Bet365
Belgien bästa odds 6.50 hos Bet365
Frankrike bästa odds 7.00 hos Unibet
Spanien bästa odds 8.50 hos William Hill
Tyskland bästa odds 9.00 hos Betway
Holland bästa odds 10.0 hos Unibet
Portugal bästa odds 13.0 hos Bet365
Italien bästa odds 13.0 hos Bet365
Kroatien bästa odds 34.0 hos Bet365
Sverige bästa odds 101 hos Bet365

Här hittar ni de senaste EM oddsen.

En snabb titt på oddsen säger att trion England, Belgien och Frankrike är favoriter till EM guldet. Efter dem är det ytterligare tre lag som har en realtivt stor chans till att vinna och det är Spanien, Tyskland och Holland.

Sveriges chanser får ses som ytterst små och har står i skrivande stund i hela 101 ggr pengarna. Oavsett vad du spelar på så se till att spela på EM med betting bonusar.

Betta på vinnare av EM

Hur ska man då tänka när man bettar på vinnare? Jo, det finns några faktorer som man bör väga in i sitt beslut. Först och främst, hur man bettar.

Att betta på Sverige är roligt men inte särskilt troligt att det slår in. Spelbolagen ger Sverige mindre än 1% chans att vinna EM. Med andra ord kommer ett bet på Sverige vara bortkastade pengar i 99% av fallen. Men det finns ju ändå en liten chans så för den som vill vinna stort är det ju ett möjligt spel, men inget vi rekommenderar.

Skall man betta är det någon av de sex stora favoriterna som gäller tycker vi. Intressantaste spelen är England och Frankrike tycker vi. Frankrike har rutinen och en trupp som är EMs bästa. England har dock en liten fördel av att både semifinal och final kommer att spelas i England. Dock är fördelen lite tveksam då det troligtvis blir utan publik, men det är ändå en liten fördel.