Gå till innehåll

Grupp A VM 2022 – Matcher, odds, TV tider

Här hittar ni allt om Grupp A i fotbolls VM 2022. Allt är hämtat direkt från den stora VM sidan Fotbollsvm-2022.se. Vi listar alla matcher, Tv tider och bästa odds på vilket lag som vinner grupp A.

Grupp A VM 2022 - Matcher, odds, TV tider

Grupp A - VM 2022

Så här spelas matcherna i grupp A i fotbolls VM i Qatar 2022 för herrar. Inkluderat är även vilken TV tid matchen har i SVT eller TV4:

Grupp A - Matcher och TV tider

21 nov 11:00 Senegal - Holland
21 nov 17:00 Qatar - Ecuador
25 nov 14:00 Qatar - Senegal
25 nov 17:00 Holland - Ecuador
29 nov 16:00 Ecuador - Senegal
29 nov 16:00 Holland - Qatar

Första matchen i hela VM är Senegal - Holland som även är första matchen i grupp A. Lite senare samma dag den 21 november spelar även Qatar - Ecuador. Med båda dessa matcher spelade så kan man nog ha en tydlig bild om hur denna grupp kommer att sluta och vilka lag som kan ta sig till åttondelsfinal.

Odds gruppvinnare

Inför VM är ett av de bästa spelen att spel på gruppvinnare. Det brukar vara favoriter som vinner grupperna och i detta fallet är det Holland som är ganska stora favoriter att ta hem gruppsegern om vi tittar på oddsen:

Nederländerna 1.68 hos Unibet
Senegal 6.00 hos Betway
Ecuador 7.00 hos Bet365
Qatar 21.0 hos William Hill

Speltips på gruppen

Det blir totalt 6 st intressanta matcher att betta på och det går dessutom att spela på gruppvinnare. Vi har tittat lite extra på oddsen och tycker att Nederländerna är ett mycket intressant spel. Att få ca 1.70 ggr pengarna är riktigt bra. Vi anser att Senegal kan utmana lite, men att Ecuador och Qatar skulle kunna ställa till det tror vi inte.

Speltips 1: Nederländerna vinner gruppen

Tittar man sedan på matcherna så finns det fler intressanta spel. Qatar tror vi förlorar samtliga sina matcher i VM och det kan man spela på till ganska bra odds. De är rankade på 51:a plats i världen och hade aldrig gått till VM om de hade behövt kvala.

Speltips 2: Qatar förlorar samtliga matcher i grupp A

Samtliga odds på VM hittar ni i Betsmarts oddsjämförelse. Där hittar ni samtliga spelbolag med svensk licens.