Gå till innehåll

Betting bonus hos Bet365

Vill du satsa lite extra i några matcher eller kapplöpningar utan att behöva betala mer? Det är möjligt för dig om du utnyttjar öppningserbjudanden. Hos Bet365 ligger just nu ett extra förmånligt erbjudande om betting bonus hos Bet365.

Detta öppningserbjudande ger dig hela 100 % i bonus på din första insättning. Det betyder både i teorin och praktiken att när du satsar 100 kronor får du 100 kronor extra i din spelkassa. Satsa 100 kronor och spela för det dubbla! Till Bet365

Betting bonus hos Bet365

Hur får jag min betting bonus hos Bet365?

När du har öppnat ditt konto hos Bet365 kommer du att få en kod på din mail. När du gör din första insättning på ditt spelkonto använder du sedan din kod för att ta del av ditt erbjudande. Därefter kan du fritt använda dina bonuspengar till att satsa på de lag du vill eller de hästar du tror kommer att vinna.

Populärt att spela gratis

Bonuserbjudanden är mycket populärt bland spelare. Det gäller både betting, vadslagning och andra casinospel. Genom att utnyttja erbjudanden spelar du helt enkelt lite extra utan att satsa dina egna pengar. Utöver välkomstbonusar kan det även förekomma till exempel lojalitetsbonus för spelare som håller sig till samma spelsajt hela tiden. Efter en viss omsättning kan man då belönas för att man är en trogen kund. Genom att värva vänner och bekanta kan du också utöka din spelkassa. Detta brukar vara en bonus i form av en ganska rejäl summa. På nya slotspel kan det också delas ut free spins för att låta spelarna känna på spelet.

Läs alltid villkoren

Innan du accepterar en bonus ska du alltid läsa villkoren som följer. Det kan vara till exempel att den bonus du tar emot inte kan tas ut i kontanter förrän du har omsatt en viss summa, eller att du måste spela för bonusen inom ett visst antal dagar.

Till Bet365