Gå till innehåll

Betsson oddsbonus 2020 – Regler och villkor ✔️

Nya kunder hos Betsson får en schysst oddsbonus på 100% upp till 1000 kr. Sätt in 1000 kr och spela med 2000 kr. Nedan hittar du mer information om vilka regler och villkor som gäller för Betsson oddsbonus 2020.

Hämta oddsbonusen hos Betsson

Betsson oddsbonus 2020 - Regler och villkor

Villkor för Betsson oddsbonus 2020

Gällande välkomstbonusen som erbjuds varje ny spelare så finns det regler och villkor. Bonusen kan bara fås en gång. Bonusen dubblar den första insättningen du gör med 100%, men bara upp till 1000 kr.

För alla oddsbonusar finns det regler och villkor. Generellt så finns det ett omsättningskrav för samtliga bonusar. Det generella omsättningskravet innebär att bonusbeloppet måste omsättas minst åtta gånger på odds eller 35 gånger i casinot efter att du har aktiverat bonusen. Innan dess går det inte att göra ett uttag av bonusen. Det vill säga, om bonussumman inte omsätts inom 60 dagar så går den förlorad. Generellt används dina uttagbara pengar först när du spelar. Det betyder att bonusen ligger kvar tills dess att du använt de befintliga uttagbara pengarna. Dessutom får du inte ut din bonus om du avbryter ett spel innan du spelat klart. Alla vinster från Betsson är skattefria

Detta gäller för omsättningskraven

Olika spel bidrar olika mycket till omsättningskraven, så för att vara på den säkra sidan kan det vara en fördel att dubbelkolla hur varje specifikt spel förhåller sig till omsättningskrav och liknande. Det förekommer dessutom spel som inte alls kan spelas med hänsyn till omsättningskraven så var uppmärksam på det innan du försöker spela klart dina omsättningskrav på olika spel.

Om du gör ett uttag innan du har spelat upp bonusens omsättningskrav så riskerar du att både bonusen och andra vinster går helt förlorade. Det kan också leda till att ditt konto blir påverkat av att du inte har förhållit dig till de allmänna och generella reglerna som finns gällande vad du som kund har för skyldigheter.

Oddsbonusens generella regler

När det gäller oddsbonusen finns det dessutom särskilda regler och villkor. Det är endast odds som spelas som singelspel eller kombispel som är 1.50 eller högre som kvalar in under omsättningskravet nämnt ovan. Det innebär att spel på hästar, virtuell sport eller systemspel inte omfattas av omsättningskravet. Det är en fördel om du vill spela och ta ut din vinst på en gång.
Till Betsson

✔️ Vilka villkor gäller för Betsson oddsbonus 2020?

1. 100% upp till 1000 kr i bonus
2. Sätt in 1000 kr och spela med 2000 kr
3. Omsätt bonusen 8 ggr till minsta odds 1.50
4. Hämta din Betsson bonus