Gå till innehåll

Betfair med 2000 kronor betting bonus

Betfair med 2000 kronor betting bonus, är ett engelskt spelbolag som är helt översatt till svenska. Betfair har länge haft en oddsbörs som sin unika produkt men satsar även nu på en vanlig traditionell bettingsida. Du kan spela med exchange odds eller vanliga sportsbetting odds

De har ett stort fokus på Premier Leauge. Här kommer det att erbjudas extra bra odds på matcherna och de kommer även har ett flertal kampanjer som ger ett extra spelvärde. Till Betfair

Betfair med 2000 kronor betting bonus

Betfair med 2000 kronor betting bonus

Betfair betting bonus är på 100% upp till hela 2000 kr och det ger en hel del extra i spelkassan. Använd Betfair Kampanjkod ZSKAAM så får du automatiskt din maximala insättnings bonus på 2000 kr. Sätt in 2000 kronor och spela med maximalt 4000 kronor på vanliga sportodds.

Så här ser villkoren ut för Betfair bettingbonus:

- 100% bettingbonus på första insättningen upp till 2000 kr.
- Sätt in 2000 kronor och spela med 4000 kronor.
- Minsta insättning = 100 kr.
- Din bonus och insättning ska omsättas 5 gånger till minsta odds 1,50.
- 30 dagar har du på dig att omsätta din bonus.
- Du spelar för dina egna pengar först och därefter med bonuspengarna.
- Singelspel som placerats med lägre än 1.50 räknas inte till omsättningskraven. Vid spel på multiplar måste minst ett val ha oddset 1.50 eller högre för att räknas mot omsättningskravet.
- Du behöver spela för det totala bonusvärdet 5 gånger på giltiga marknader på sport.
- Använd ZSKAAM som Betfair Kampanjkod och Refer and Earn kod. Fylls i automatiskt via våra länkar.

Ex 1) om du sätter in 2000 kr och får 2000 kr i bonus. Du börjar sedan betta och vinner upp dina egna 2000 kr till 4000 kr. Då begär du uttag med 4000 kr. Det innebär att din bonus blir förbrukad och du kommer inte ha den kvar på ditt konto.

Ex 2) om du istället förlorar dina insatta 2000 kr börjar du spela med din bonus. Den skall du då omsätta enligt kraven innan du kan göra ett uttag.

Vi rekommenderar att du läser igenom kraven även hos Betfair direkt för att vara helt säker på vad som gäller. Men vi kan rekommendera att prova den då en ger dig en extra chans även om om din första insättning inte skulle ge vinst!

Till Betfair

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *