Gå till innehåll

24hBet en del av Unibet

Letar du efter ett spelbolag men känner att du vill kunna prova mobilbetting där du har chans att vinna stort? Då ska du ta en extra titt på spelbolaget 24hBet som nu är en del av Unibet! Till Unibet

Mobilbetting kampanj hos 24hBet

24hBet en del av Unibet

24hBet startades redan 2001 och hade tre kontor i olika länder i Europa. 24hBet har nyligen blivit en del av spelbolaget Unibet vilket betyder att allt spel i fortsättningen kommer att ske i Unibet.

För dig som inte redan har ett Unibet-konto

Om du inte redan är kund hos Unibet så skapas ett nytt konto till dig automatiskt och ditt pengasaldo överförs till det nya kontot hos Unibet. Logga bara in med ditt 24hBet-användarnamn och -lösenord hos Unibet.

För dig som redan är kund hos Unibet

Om du sedan tidigare har ett spelkonto hos Unibet kan fortsätta spela där som vanligt. Du loggar då in med ditt befintliga Unibet-användarnamn och lösenord. Ditt pengasaldo från 24hBet kommer inte att överföras till ditt Unibetkonto, men du kan ta ut pengarna.
kan du helt enkelt fortsätta spela där med ditt befintliga Unibet-användarnamn och lösenord.

Om du däremot har pengar kvar på ditt 24hBet-konto måste du ta ut dessa så fort som möjligt. Efter den 11 april 2017 kommer spelare bara kunna logga in på 24hBet för att göra sina uttag. Denna tjänst kommer att vara tillgänglig i tre månader, dvs fram till den 11 juli 2017.

Mobilbetting på nätet

För dig som inte är bekant inom odds- och spelindustrin så är odds en sammanslagning av vinst och insats. Det vill säga att du gör en insats på ett lag med höga odds så kommer du ha större chans att vinna men vinstsumman blir lägre.

Tvärtom om du lägger en insats på ett lag med låga odds så kommer du ha lägre chans att vinna men din vinst kommer att bli betydligt större om bettet går in. Om oddset är 4.0 så innebär det att det är 80 procents chans till att ditt bett kommer att gå in, det är alltså hög sannolikhet att du vinner på ditt bet.

Utöver odds så har även Unibet poker och casino att erbjuda. Där finner du pokerturneringar med otroliga prispotter och de hetaste slot spelen på marknaden.

Till Unibet